Neerpede House

Klant: Joke Barra & Tim Schoonjans


Uitdaging: Zware renovatie, passieve woning, uitzicht op het beschermd landschap rondom, efficient omspringen met licht & oppervlaktes beperkt door het gewest.


Timing: werf / einde der werken eind 2020

Client : Joke Barra & Tim Schoonjans


Défi :Rénovation lourde, vue sur paysage protégé de Neepede, usage efficace de lumières et surfaces limitées par la region.


Etat : chantier en cours / fin des traveaux fin 2020

Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_1
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_4
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_3
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_5
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_6
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_9
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_7
Neerpede_Moderne_Woning_Werf_01
Neerpede_Moderne_Woning_Exterieur_Foto_8