Van Damme & Vanhove House

Klant: Gregory Vanhove & Dorien Van Damme


Uitdaging: Hedendaagse woning in 'landelijke-stijl', flexibele invulling, waardevol landschap, groen karakter versterken van de site.


Oppervlakte: 250 m² netto


Timing: stedenbouwkundige vergunning september 2016, start werken januari 2017, oplevering najaar 2017.

Client : Famille Vanhove & Van Damme


Défi: Les espaces modulables car une famille pouvant toujours s’agrandir, il fallait pouvoir facilement transformer une pièce en une chambre (ventilation, chauffage, prises, etc.)


Surface : 250 m²        


Timing : Permis d'urbanisme septembre 2016, début des travaux janvier 2017, réception automne 2017

Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Achtergevel
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Gevel_&_Dak_Detail
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Keuken
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Detail
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Gang_Salon
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Trap_Detail
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Salon
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Eetkamer
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Interieur_Badkamer
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Gevel_Detail
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Gevel_Licht
Vanhove_&_VanDamme_House_Woning_Achtergevel_Licht